Rólam mondták

Pár részlet, a hozzám fordulók felismeréseiből

Erika a legnagyobb mélypontban segített újra utat találni az életemben…🙏🏼 amiért örökre hálás leszek neki.
Mindig is azt gondoltam, hogy merjünk segítséget kérni ha az életünk úgy hozza…de amikor saját magamról volt szó, nem volt annyira egyértelmű, hogy el akarok menni egy szakemberhez. Aztán megtaláltam Erika honlapját, és megfogott teljesen, azt éreztem vele szívesen beszélgetnék… nem tudtam mit kell várnom, mit kell éreznem…azt sem hogy ő lesz e az én emberem…de hittem a belső megérzésemnek, és nagyon jól tettem.
Erika szó nélkül fogadott karácsony előtt 1 nappal a kétségbeesős e-mailen után.
Jó volt beszélgetni, jó volt sírni…nem éreztem hogy meg kell felelnem előtte, és az első alkalom után már kicsit meg is könnyebbültem.
Folytattuk minden héten egy beszélgetéssel, és most itt vagyok, elbúcsúztunk egy séta alatt, mert segített visszatalálnom önmagamhoz, a családomhoz, a férjemhez, a gyermekemhez. Olyan dolgokra világított rá, ami megkönnyítette, hogy megbocsássak, hogy elgyászoljak, hogy újra bízzak!
Hálás vagyok, hogy az életünk egy kicsit összekapcsolódott és segítettél nekem drága Erika❤️ Köszönök mindent neked!

Kriszti 

Sokszor nem könnyű egy kiskamasz lánnyal. Megérteni a reakcióit, látni a valódi céljait, és hogy mit miért tesz. Ráadásul ebben a zavaros világban, még a nyugodtnak mondható családokban is előfordul, hogy a gyerek testi tüneteket produkál olyan dolgok miatt, amelyeket lehet meg sem tud fogalmazni. Nálunk ebben segített Belláné Tóth Erika ! Feltárt a lányomban régen gyűlő feszültségeket, és a gyerek -coach során olyan saját készségeket erősített, tudatosított a lányomban – együttes munkával-, melyek segítségére lesznek a továbbiakban.

Csilla

Mindenkinek meg akartam felelni, és ez már belülről feszített, ezért kerestem fel Erikát, segítsen megérteni miért vagyok ilyen, és ezt hogy tudom levetkőzni. Beszélgetésünk során fény derült arra, hogy a szüleim csak akkor figyeltek rám, ha teljesítettem, ebből azt tanultam meg, hogy csak akkor vagyok érdemes a szeretetre, ha folyamatosan a maximumon teljesítek. Sokat segített a beszélgetés felismeréseimben, közösen dolgozunk azon, hogy megtanuljam az „elég jóságomat”.

Rita

Köszönöm amit tőled kaptam, segítettél irányt találnom így 67 évesen. Már nem eröltetek kapcsolatokat, megtanultam elengedni. Sokat segített a lényed, ami sugározza a nyugalmat, az empatikus készséged, a segitő szándékod s a probléma-megoldó készséged. Te erre teremtődtél, azt gondolom.

Márti

Tiszta szívemből ajánlom mindenkinek, aki egy kicsit elakadt az életében…

Sajnos előfordul, hogy mélyponton vagyunk, hogy értéktelennek érezzük magunkat vagy a munkánkat, hogy elbátortalanodunk vagy eltűnnek a célok előlünk. Erika a legnehezebb helyzetben is segít, erőt ad ahhoz, hogy kimásszunk a gödörből, megtaláljuk az új célokat és megoldásokat. És újra tudunk hinni önmagunkban is… 

Tünde