Életvezetési tanácsadás

Életvezetési tanácsadás során életvezetési, mentálhigiénés segítséget nyújtok.

Szakmai előképzettségem birtokában ösztönözlek az önálló problémamegoldás képességének elsajátítására.

Feltárjuk, és mozgósítjuk erőforrásaidat, tanácsaimmal elősegítem a családban jelentkező működési zavarok, illetve konfliktusok megoldását.

Kiemelt figyelmet szentelek a beteg, illetve fogyatékkal élő gyermeket nevelő szülőknek. 9 évig dolgoztam beteg, ill. fogyatékkal élő gyerekekkel, és családjukkal. Ismerem a folyamatot amin keresztül megy a szülő, nincs az a gondolat, és kérdés, ami nem lenne helyénvaló.

Mi a különbség a coaching, és az életvezetési tanácsadás között?

Coaching során NEM ADOK TANÁCSOT. Amire számíthatsz viszont, hogy dolgoznod kell magadon, tenni a céljaidért. Az én feladatom, hogy megfelelő kérdésekkel, technikákkal rávezesselek utadra. Más szemüvegen át, más perspektívából láthatod elakadásaid, ami elvezethet saját válaszodig.

Életvezetési tanácsadás során szociálpedagógiai tanulmányaim, és munkám során nyert szakmai tapasztalatommal segítek. Legyen akár családi konfliktus, párkapcsolati nehézség, gyermeknevelési nehézség, vagy olyan krízis az életedben, amin egyedül úgy érzed nem tudsz túljutni.

Hiszem, hogy azért találtál rám, hogy felfedezd, hogy minden nehézség, egy új út kezdete, hogy erősebb legyél, fejlődhess, megtaláld saját magad. Hiszek benned, a benned rejlő lehetőségben. Segítő beszélgetés során meghallgatlak, kérdéseimmel elgondolkodtatlak, visszajelzéseimmel  megerősítelek.

Carl Rogers személyközpontú pszichológus módszere mentén dolgozunk, kérdésekkel segítem az önmagadra találást.

Szívemhez közel állnak azok a szülők, akik beteg, illetve fogyatékkal élő gyermeket nevelnek. Irántuk való elköteleződésem úgy érzem egy életre szól. Szolgáltatásom számukra 30% kedvezmény igénybevételével elérhető. Amennyiben ez az összeg is megterhelő számukra, keresünk egyéni megoldásokat.

Ingyenes segítő beszélgetéssel az alábbi linken kereshetsz.

https://meghallgatunk.online/segitok/bellane-toth-erika