Áraim, csomagajánlataim

Tudom, hogy most egy nehéz élethelyzetben vagy. Pörgeted magadban a megoldási módokat, igyekszel elfogadni a jelen helyzeted, de ez most nem megy. Segítek, sokszor egy professzionális segítő kell ahhoz, hogy ráláss az életedre. Tanácsot nem adok, amire viszont számíthatsz, hogy dolgoznod kell magadon, tenni a céljaidért. Az én feladatom, hogy elfogadó légkörben, megfelelő kérdésekkel, technikákkal rávezesselek utadra. Más szemüvegen át, más perspektívából láthatod elakadásaid, ami elvezethet saját válaszodig. Mert tudom, hogy benned az út, találj önmagadra!

Szolgáltatásom online is elérhető.

 

Egyéni coaching/ életvezetési tanácsadás

Korunk egyik legnagyobb kihívása összeegyeztetni, és sikerre vinni a női szerepeket.

Közösen feltárjuk családi, anyai elakadásod okait. Felfedezzük mindazon erőforrásaidat, amivel Te magad leszel képes ezen változtatni.

A beszélgetésünk során tulajdonképpen elkezdesz önmagadra figyelni, a benned zajló lelki folyamatokat megérteni. A folyamat során pontosan meghatározzuk azt a célt, ami kivezet jelenlegi helyzetedből, és módszeresen, a megoldásra fókuszálva segítlek a célod felé.

 

12 500 Ft/ 60 perc

16.000Ft/90 perc

 

 

Ifjúsági coaching

 Kamasz, illetve ifjúsági tanácsadóként keress bizalommal, ha gyermekednek segítségre van szüksége, vagy fiatal felnőttként te igényelsz segítséget.

Mikor tudok segíteni?

Ha megváltozott gyermeked viselkedése, teljesítménye, és nem találod az okokat.

Ha a felnőttkor küszöbén egyensúlyozol, és nem találod az utad.

 

10 000Ft/60 perc 

14.000Ft/ 90 perc

Séta

Egy sétára invitállak. Miközben beszélgetünk, szép lassan távolodunk a minket körülvevő világtól.

Ez egy szimbólikus út, ahogy távolodunk séta közben úgy érezzük, hagyjuk hátra nehéz terheinket. Elindul bennünk egy érzelmi feldolgozást, elköszönést a múlttól.

Mikor megérkezünk, lenézünk a domb tetejéről, elénk tárul Győr látképe, ahogy tágul a látókörünk, a házak kisebbnek látszanak, az elakadásainkat is más szemüvegen át láthatjuk. Segítek, hogy céljaid láthatóvá válljanak, és annak eléréséhez elkísérlek utadon.

A séta nem megeröltető, kb. 4,5-5 km enyhe emelkedővel, sportcipő szükséges. Időjárásfüggő program, amennyiben az idő a megbeszélt időpontban nem kegyes hozzánk, abban az esetben egy kávéra, üdítőre vendégem vagy egy közeli étteremben.

Egy alkalom 60-120 perces igénytől függően.

Díjazása: 9500 Ft/ óra

Írj nekem!

Cím

Győr, Corvin u. 21.