Anya coaching

Coach-ként melletted vagyok, ha

az anyaság nem(csak) habostorta

Segítek, hogy újra tisztán láss és képes legyél valós értékében látni teljesítményedet. A coachingfolyamat során meghatározhatod, melyek az anyaságnak azon aspektusai, amelyeket teljességükben szeretnél megteremteni és megélni, illetve miből tudsz engedni.

Saját családi mintáink lehetnek jó sorvezetők, de jogunk van saját forgatókönyvre a saját filmünkhöz. Írjuk meg együtt a tiédet!

eltűntél, feloldódtál családodban

Hidd el, nem vagy egyedül! Segítő beszélgetéseink során a coachingfolyamat végére megtalálhatod legbensőbb önmagad. Fejlesztheted stresszkezelő és problémamegoldó képességedet, rálelhetsz elveszett önbizalmadra.

Idővel képes leszel felismerhetni és megfogalmazni titkon régóta vágyott céljaid. Ne feledd, amit kimondunk, létezik. Mondjuk ki együtt!

gondjaid akadtak a gyermeknevelés terén

Szülőként minden körülmények között a legjobbra törekszünk, de olykor az, ami számunkra a legjobb, a gyereknek kevés. Máskor úgy érezzük, nem nyújtunk eleget és kiderül, hogy nem is kell. Pont azt, pont úgy, pont akkor adni, amikor kell: ez a szülőség misztériuma. Támogatlak, hogy megtaláld mikor vagy “elég jó” és hogy ez az elég jóság mikor kényelmes neked. 

Sokan elfelejtik, de az egészséges működéshez a család minden tagja épp ugyanolyan fontos és épp ugyanannyira számít. 

Szülő- gyermek konfliktusok és gyermeknevelési elakadások feloldására, a gyermek stresszkezelésének és változástűrésének javítására alakítsunk ki együtt stratégiákat!

gyermekednek segítségre van szüksége

Kamasz- és fiatal felnőtt coaching során segítek eligazodni 13+ éves gyermekednek abban a hatalmas és feszítő belső zajban, ami a kamaszkor maga. (kamasz coaching)

családi nehézséggel küzdesz

A párkapcsolati konfliktusok, hibás működések vagy valamely családtag személyes problémái örökre megváltoztathatják, kikezdhetik a család egységét. Ha nem figyelünk rá, a folyamat visszafordíthatatlanná válik. Gondod akadt?  Nincs mit szégyellned! Kérd segítségem, legyél te a változás katalizátora.

életed egy szakaszán elakadtál, változás előtt állsz, de félelmek gyötörnek

A félelem és a szorongás az élet természetes velejárója, főleg ha ismeretlen útra szeretnél lépni. 

Mindenkivel előfordul, hogy nagy döntések vagy nehéz élethelyzetek idején néhány napra- legfeljebb hétre- úgy érzi, mintha megfagyott volna az idő. Nagy a nyomás és a stressz, zavaros a kép… Van ilyen. Segítek abban, hogy meghalld félelmeid mögött húzódó érzéseid, annak valóságtartalmát. Válts perspektívát, keretezd át és lásd új nézőpontból a képet!

Közös gondolkodás útján a coaching folyamat során nemcsak felismerheted elakadásod okait, hanem olyan megoldásfókuszú stratégiát is kidolgozhatsz, melynek segítségével hatékonyabban járhatsz el és önazonosabb életet élhetsz. Te vagy a kérdés. Te vagy a válasz.

Hidd el, nem vagy egyedül!