Áraim, csomagajánlataim

Tudom, hogy most egy nehéz élethelyzetben vagy. Pörgeted magadban a megoldási módokat, igyekszel elfogadni a jelen helyzeted, de ez most nem megy. Segítek, sokszor egy professzionális segítő kell ahhoz, hogy ráláss az életedre. Tanácsot nem adok, amire viszont számíthatsz, hogy dolgoznod kell magadon, tenni a céljaidért. Az én feladatom, hogy elfogadó légkörben, megfelelő kérdésekkel, technikákkal rávezesselek utadra. Más szemüvegen át, más perspektívából láthatod elakadásaid, ami elvezethet saját válaszodig. Mert tudom, hogy benned az út, találj önmagadra!

A vírushelyzetre tekintettel a szolgáltatásom online is elérhető.

 

Anya coaching

Korunk egyik legnagyobb kihívása összeegyeztetni, és sikerre vinni a női szerepeket.

Közösen feltárjuk családi, anyai elakadásod okait. Felfedezzük mindazon erőforrásaidat, amivel Te magad leszel képes ezen változtatni.

Eseti coaching döntéshelyzetre:

Az eseti coaching során 1-2 alkalommal átbeszéljük lehetőségeid, kérdéseimmel azt az utat nyitom meg előtted, ami benned már megfogalmazódott, de nem tud felszínre törni.

11 000Ft

 

6 alkalmas csomag ami egy teljes önmagadra találás, utadon való indítást tartalmaz:

Megoldásfókuszú coaching 5-6 alkalom, általában 3 hónapig tartó folyamat. Akkor szükséges, ha az elakadásod megoldásához jobban meg kell ismerd saját magad, a működésed mozgatórugóit, és az igazi célodat. Hozzásegítelek személyes hatékonyságod, önbizalmad, problémamegoldó képességed, kompetenciád növeléséhez. A beszélgetésünk során tulajdonképpen elkezdesz önmagadra figyelni, a benned zajló lelki folyamatokat megérteni. A folyamat során pontosan meghatározzuk azt a célt, ami kivezet jelenlegi helyzetedből, és módszeresen, a megoldásra fókuszálva segítlek a célod felé.

 

6 x 9 500 Ft alkalmanként fizetve

Ifjúsági coaching

Fiataloknak, ha a felnőttkor küszöbén egyensúlyozol, és nem találod az utad.

Kamasz, illetve ifjúsági tanácsadóként keress bizalommal, ha gyermekednek segítségre van szüksége.

Anyaként megélni, hogy a szívünknek legkedvesebbnek nem tudunk segíteni, az egyik legfájdalmasabb folyamat.

Ha gyermeknevelési gondjaid vannak
ha megváltozott gyermeked viselkedése, teljesítménye, és nem találod az okokat

 

8 500Ft/alkalom

Életvezetési tanácsadás

Segítő beszélgetés során meghallgatlak, kérdéseimmel elgondolkodtatlak, visszajelzéseimmel  megerősítelek.
Carl Rogers személyközpontú pszichológus módszere mentén dolgozunk, kérdésekkel segítem az önmagadra találást.
Szívemhez közel állnak azok a szülők, akik beteg, illetve fogyatékkal élő gyermeket nevelnek. Irántuk való elköteleződésem úgy érzem egy életre szól.
Szolgáltatásom számukra 30% kedvezmény igénybevételével elérhető.

Amennyiben ez az összeg is megterhelő számukra, keresünk egyéni megoldásokat.

8000Ft/alkalom

 

Ingyenes segítő beszélgetéssel az alábbi linken kereshetsz.

Belláné Tóth Erika

Alvási idő csomag

Ismerem azt az érzést, mikor nincs idő magadra, nincs idő, hogy tisztázd a gondolataid. Ebből a felismerésből ajánlom ezt a csomagot.

Alvási időt nehéz kiszámítani, ennek érdekében 2 órát szánok arra, hogy nyugodtan el tudd altatni szemed fényét, és az ő pihenő idejében magadra tudj koncentrálni.

Péntekenként 13:30-15:30-ig adom az időm számodra.

 

13.000Ft/alkalom

Séta

Egy sétára invitállak. Miközben beszélgetünk, szép lassan távolodunk a minket körülvevő világtól.

Ez egy szimbólikus út, ahogy távolodunk séta közben úgy érezzük, hagyjuk hátra nehéz terheinket. Elindul bennünk egy érzelmi feldolgozást, elköszönést a múlttól.

Mikor megérkezünk, lenézünk a domb tetejéről, elénk tárul Győr látképe, ahogy tágul a látókörünk, a házak kisebbnek látszanak, az elakadásainkat is más szemüvegen át láthatjuk. Segítek, hogy céljaid láthatóvá válljanak, és annak eléréséhez elkísérlek utadon.

A séta nem megeröltető, kb. 4,5-5 km enyhe emelkedővel, sportcipő szükséges. Időjárásfüggő program, amennyiben az idő a megbeszélt időpontban nem kegyes hozzánk, abban az esetben egy kávéra, üdítőre vendégem vagy egy közeli étteremben.

Egy alkalom 60-120 perces igénytől függően.

Díjazása: 9500 Ft/ óra

Írj nekem!

Cím

Személyesen Győrben előre egyeztetett helyszínen tudunk találkozni.